FURminátor hrablo - vyčesávač

Kód: 1317643540
od 679 Kč až –11 %
furminátor1
od 679 Kč až –11 % od 620 Kč od 512 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Hřeben pro vyčesávání chlupů z Vašich miláčků - garantuje mnohem lepší vyčesání než jakýkoli jiný hřeben nebo kartáč

Detailní informace

Barva: MEDIUM - 13-23KG
Skladem | 27449
Můžeme doručit do: 18.2.2020
899 Kč
799 Kč
660 Kč bez DPH
Barva: LARGE - NAD 24KG
Skladem | 37396
Můžeme doručit do: 18.2.2020
1 000 Kč
989 Kč
817 Kč bez DPH
Barva: SMALL - DO 12KG(VHODNÉ I PRO KOČKY A KRÁLÍKY)
Skladem | 1317643540
Můžeme doručit do: 18.2.2020
679 Kč
620 Kč
512 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

FURminator - pro krátkosrstá i dlouhosrstá plemena psů

Hřeben pro vyčesávání chlupů z Vašich miláčků

   
      vyčeše Vašeho miláčka až s 90% účinkem
   
      pro dlouhosrsté i krátkosrsté psy i kočky
   
      garantuje mnohem lepší vyčesání než jakýkoli jiný hřeben nebo kartáč

 



Použití:

Před začátkem česání zkontrolujte, zda je srst čistá a suchá. Jemně táhněte FURminator ve směru růstu chlupů. Provádějte dlouhé a jemné tahy. Vyvarujte se opakovaných tahů na stejném místě. Věnujte zvláštní péči okolí citlvých míst (břicho, končetiny, genitálie, konečník). Nepoužívejte příliš velkou sílu a tlak jako při česání hřebenem. Hluboké a hrubé kartáčování může způsobit podráždění kůže. Jakmile zpozorujete zčervenání či jiné neobvyklé příznaky, vyčesávání přerušte.

UPOZORNĚNÍ! Před použitím FURminátoru prohlédněte Vašeho psa, zda nemá zcuchané chlupy, otlačeniny, odřeniny či jiná poranění na kůži. V případě poranění vyhledejte zvěrolékaře a FURminator nepoužívejte.

Používejte pouze na osrstněná plemena!


Balení:
Small -  vhodné pro psy o hmotnosti do 12 kg
Medium - vhodné pro psy o hmotnosti 13-23 kg
Large -  vhodné pro psy o hmotnosti nad 24 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Potřeby pro údržbu srsti psa
Záruka: 24 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: